top of page
IMG_20220429_155643_edited.jpg

ONZE WERKWIJZE

Gebitsconsult

Heeft uw dier mogelijk gebitsproblemen? De eerste stap is het maken van een afspraak voor een gebitsconsult. Tijdens dit consult kijken wij heel specifiek naar het gebit en adviseren wij u wat u het beste kunt doen qua behandeling en qua preventie. 
Ook kijken wij uw huisdier helemaal na om te onderzoeken of uw huisdier gezond genoeg is voor de narcose. Indien nodig wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor de gebitsbehandeling.

Gebitsbehandeling
Op de dag van de gebitsbehandeling brengt u uw huisdier naar ons toe. Wij zullen uw huisdier dan nogmaals goed controleren voorafgaand aan de narcose.
Vervolgens krijgt uw huisdier de narcose toegediend. Tijdens de gebitsbehandeling houden wij u op de hoogte hoe het gaat met uw huisdier en indien nodig overleggen wij met u over de meest geschikte behandeling. 

Röntgenfoto's
Bij (het vermoeden van) sommige aandoeningen, kan het erg nuttig zijn om röntgenfoto's van het gebit van uw huisdier te maken. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

Recovery
Na de gebitsbehandeling blijft uw dier nog even op de dierenkliniek om ervoor te zorgen dat hij/zij goed wakker is van de narcose voordat het diertje naar huis toe gaat.


Uitleg

Na de gebitsbehandeling geven wij u uitgebreide uitleg over wat er met het gebit van uw huisdier aan de hand was, welke behandeling er is uitgevoerd en geven wij instructies om problemen in de toekomst te voorkomen.

Nazorg
Wanneer het nodig was om een of meerdere tanden te trekken, raden wij aan om ongeveer een week na de gebitsbehandeling op controle te komen om te zien of alles goed hersteld is. Dit is een kosteloze service die wij aanbieden.

Werkwijze: Over
bottom of page